čtvrtek 2. května 2013

Recenze Max faktor giant pen stick

Ahoj holky, nedávno jsem se Vás ptala zda by Vás zajímala recenze na rtěnku, kterou používám k nude líčení očí. Některé z vás to zajímalo no a i kdyby ne, asi bych stejně tuhle recenzi napsala :)

Tak začínáme....

Obal této rtěnky je opravdu velice elegantní. Černý matný vzhled se zlatým nápisem vypadá opravdu moc hezky a mě hned zaujal. Barva rtěnky je vyobrazená na konci obalu, takže pokud si jich koupíte víc, hned vidíte po kterém odstínu saháte, i když víčko je průhledné, takže by jste odstín viděly i tak.


Můžete si vybrat z pěti odstínů, já si vybrala odstín Vibrant pink, je to zářivá fuchsiová barvička, která se na léto náramně hodí. A když jsem si ji poprvé vyzkoušela na hřbet ruky, úplně jsem se nadchla. Navíc ta krásná krémová konzistence, úplně vám po rtech vyloženě klouže. Pigmentace je taky krásná a opravdu dlouho vydrží na rtech, navíc vůbec nelepí.. pro mě je to absolutní jednička.



Mám ráda tyhle rtěnky v tužce, kdy nejdřív orámujete rty a poté je vyplníte a tak je barva na rtech opravdu precizně nanesená. Navíc jak už jsem psala výše, jsou tyhle tužky nádherně pigmentované.




Jediné co mi na téhle tužce vadí je, že není samoořezávací a tak se děsím toho až ji budu muset poprvé ostrouhat, protože vůbec nevím jak potom bude vypadat, protože je opravdu hodne, hodně krémová.
Zřejmě tyto tužkové rtěnky nebudou vyhovovat těm, které mají opravdu hodně plné rty, ale pokud vám tahle aplikace nevadí, určitě do nich běžte.

Bohužel je dnes opravdu hrozné světlo, takže rtěnka na rtech vůbec nevynikla, což mě mrzí

Cena cca 220,-Kč, ale já ji kupovala ve slevě za 179,-Kč zhruba, tak mrkněte třeba ji u Vás taky budou mít ještě slevněnou. ( Já ji kupovala v drogerii Rossmann)

5 komentářů:

  1. ta rtenka je super ! kolik tě stála, jestli se můžu zeptat?

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá neskutočne...tá farba! Och...škoda že nie je samoorezávacia...toho by som sa bála aj ja, a keďže nemám so strúhaním dosť dobré skúsenosti, asi to nebudem riskovať ani s touto ceruzkou...Vyzerá však skutočne úžasne!

    Pozývam ťa na giveaway na mojom blogu:http://crazy-lifestory.blogspot.sk/2013/05/summer-giveaway-with-rings.html

    OdpovědětVymazat
  3. Též mám ráda tyto rtěnky v tužce. Měla jsem růžový odstín, ale od značky Black Up. Tady koukám že mají krásné odstíny, asi nejhezčí pro mě je ta rudá :) ta rozhodně nesmí chybět v mé sbírce...

    OdpovědětVymazat

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)