sobota 1. února 2014

Limitka od Essence '' Bloom Me Up''

Limitku na únor 2014 už znáte, možná i tu na březen, ale i tak Vám ji sem musím dát, protože ta se mi líbí ještě víc... Chudák moje peněženka :)

Krajka, květinové vzory, pastelové barvy, to vše nás čeká v téhle limitce zaměřené na jaro... tak si pojďme trošku zpříjemnit náladu v tom našem stále ještě pochmurném počasí :)



Nádherné oční stíny s reliéfem květin, tak to prostě musím mít, navíc ty krásné barvičky, no uznejte sami, nebudou se na jaře skvěle nosit? :)

Zrovna včera Petra lovely hair ukazovala ve videu novinku od Milani a to tužku na oči, kde z jedné strany byl rozjasňovač pod obočí a z druhé do koutku oka, říkala jsem si, že bych si ji koupila, ale to jsem ještě neviděla tuhle od Essence :)) Bude k dostání v jednom odstínu, ale to myslím i stačí :)


Co mě osobně moc nezaujalo jsou dva odstíny rtěnek a krémových tvářenek, i když myslím si, že si své našence taky najdou 

Další věc, která mě zaujala je třpytivý pudr na obličej, ale řekněme si to narovinu, já si prostě koupím všechno co vypadá tak roztomile, jako zrovna tohle :)) + nálepky na nehty se vzorem krajky, pro mě nic co by mě lákalo..

Jako další tu máme laky na nehty, těch není nikdy dost, takže já si určitě svou sbírku o některý z těchto laků rozšířím a co vy?
 A jako poslední a z toho jsem teda nadšená jsou štětce z téhle limitky, balené v překrásném pouzdře, no uznejte sami...

štětce na stíny a oční linky



A štětce na make-up, pudr a korektor


Tak co říkáte na tuhle limitku, zaujala vás? 

4 komentáře:

  1. No tak ta je boží, chci všechno :D

    OdpovědětVymazat
  2. lovely blog!

    http://blog-dailylife.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné věci, mě se naopak ty odstíny rtěnek moc líbí :D a především design produktů. Paráda.

    Snažím se rozjet nový blog, takže pokud budeš mít chviličku, navštívíš jej a zanecháš třeba svůj názor, budu moc ráda. :)

    www.minuscin-svet.blog.spot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Bomba :) Ty štětce vypadají dobře :) Zajímala by mi cena :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)