čtvrtek 6. června 2013

Které blogerky mě baví a které naopak ne!

Ahoj holky, dnes i když už se konečně udělalo hezky, trávím bohužel dnešní den v posteli. A tak jsem si řekla, že napíšu článek o mích oblíbených bloggerkách, ale i o těch, které mě až tolik nebaví a proč.

Moje nejoblíbenější českou bloggerkou je momentálně Lucka - Getthelouk. Což je trošku paradox, protože není tak dlouho kdy jsem její videa s oblibou obcházela. Baví mě její kreativní líčení, kvalitně natočená videa a velice cíleně zvolená kritika produktů. Myslím, že ji všechny znáte, ale kdyby náhodou někdo ne, mrkněte na její kanál :)

Další mojí oblíbenou bloggerkou je Pavlinna17, tu jsem zmiňovala už na mém předešlém blogu. Tahle milá holčina mě baví tím jak mluví i tím jak vypadá. Navíc má kudrnaté vlasy jako já, takže tak :))

Jako další blogerku musím uvést Peťku - Petra Kopolovičová, na ní mě baví, že přidává celkem pravidelně a často videa, pořádá každý měsíczábavné Giveaway, kterých se pravidelně zúčastňuji, protože to není ta klasika jako na dalších blozích a to: Odebírejte můj kanál a bla bla, ale musíte splnit tématické líčení, které Peťka zvolí.

No a to je z českých youtuberek vše...

Nechci tady dělat nějakou negativní reklamu na blogerky, které mě až tolik nebaví, ale myslím, že na tom není nic špatného..

Petralovelyhair...no tahle bloggerka bývala mojí nejoblíbenější, ale bohužel..bývala. Její poslední videa jsem ani nedokoukala do konce, protože mi přišly nezáživné a tak nějak..pořád na stejné brdo. Nevím, holt mě její videa přestaly bavit. Tím ale nechci říct, že se Peťa snaží míň, ale dřív jsem její videa hltala, teď už si málo které video pustím.

Plumfoolery, taky jsem ji mívala opravdu moc ráda, ale videa moc často nepřidává, její články mě až tolik nebaví číst. Navíc mi příjde, že je Karol na svých videích neupravená, volí oblečení i líčení, které jí nesluší. Ale zase.. je to jen můj názor, takže bych tu nerada vyvolala nějaké ostré hádky s tím, že vy máte Karol rádi a já se pletu... Samozřejmě, každá na to máme svůj úhel pohledu. A určitě se na její videa koukejte dál!!


Teď příjdou na řadu mé oblíbené zahraniční blogerky:

Mojí nejoblíbenější je AnnieJaffrey´s, ta holka je prostě tak okouzlující, její videa mě baví a vždycky se potěším, když se mi na youtube stránce objeví, že nahrála nové video. Taky moc ráda čtu její blog a vždy najdu nějakou inspiraci na nový make-up nebo rtěnku. Je prostě skvělá :)

Jako další musím zmínit, Laurenbeautyy, krásná blondýnka, která mě inspiruje svým líčením, už jsem se podle ní několikrát líčila a vždy to dopadlo skvěle :) ale to se nechci chlubit :))

A poslední tu mám holky z Luxuryhair, sestry, které předvádí různé účesy, krásné musím doplnit, sice nejsem tak šikovná jako ony, abych si vlasy upravovala podle nich, ale ráda se na jejich videa dívám!

No a to by bylo tak vše, samozřejmě sleduji i další youtuberky, ale ne pravidelně a tak jsem chtěla zmínit hlavně ty, od kterých se na videa těším a sleduji je opravdu, opravdu pravidelně!
Budu moc ráda, když mi dáte vy nějaký typ na vaši oblíbenou blogerku a nebo jestli jste si tu vaši našly u mě v článku :)

Mějte se hezky :-*

5 komentářů:

  1. Všechny znám, ale mě nesedí něčím ani jedna, např. Laurenbeauty je dle mě neskutečně zmalovaná a působí na mě bezduše. Já mám raději skromné a přirozené holky, ale seznam by byl dlouhý. Už asi 2 měsíce nemám moc čas, tak sleduju spíš youtuber/ky z UK a nebo blogy cestovatelské, vždy u jídla nebo pauz na čaj při učení. A uvítám další typy, snad bude komentovat vícero holek, zítra se sem zase mrknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak trošku s tebou musím souhlasit s tou lauren, je taková moc upjatá, ale nápady na líčení má hezké

      Vymazat
  2. ja tiež nemám nejak extra veľa obľúbených blogeriek a youtuberiek .. z youtube je moja najobľúbenejšia jednoznačne Bethany Mota a z blogeriek Sydney z blogu tangleds a moja spolužiačka Bonitka :D :D :D
    -------------
    Larys ~ little-pengu.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Lucka z GetTheLouk je nejlepší! Pořád mě baví :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj davam follow a pozyvam na GA http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)