neděle 6. října 2013

Krémy od Essence na zimu 2013

Ahoj holky, tak jsem tu s novinkou na letošní podzim-zimu, nevím jak vy, ale já miluju limitované edice krému na ruce od Essence. Jejich loňská kolekce mi tedy strašně voněla a to konkrétně Jablkovo-skočicová vůně. Ještě mi ho trošku zbývá takže se toho můžu učichat :)) Hlavně mě těší když se s ním někde natřu a lidi se mě pak ptají čím tak krásně voním, no kdo ho má nebo měl, mi dá jistě za pravdu.


Letošní edice je ve vůních exotické kiwi, sladká jahoda a banán v kombinaci s hořkou čokoládou. Nevím jak Vás, ale tentokrát mě tedy vůbec nezaujal obal, nepříjde mi totiž vůbec Vánoční a i ty vůně.. No já nevím proč nepoužily typické vůně, které patří k podzimu a zimě.


Aromatická a exotická vůně kiwi 
Sladká jahoda 

Vůně banánu 

Krémy mají za úkol ruce hydratovat 24 hodin a to za pomoci bambuckého másla a kokosového oleje, tak jak se Vám tahle zimní limitka líbí, oslovila Vás? 

2 komentáře:

  1. Já se těším moc. Je to sice zimní edice, ale já ty vánoční vůně moc nemusím (jako jablko a vše se skořicí), takže tohle je pro mě příjemné překvapení. Mám ráda vůni ovoce asi nejvíc ze všech a v kombinaci s čokoládou to bude super.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)