pátek 12. července 2013

5 módních hříchů podle mě

Ahoj holky, dneska jsem se rozhodla napsat článek o tom, co je pro mě hřích v oblékání. Určitě se vám to stalo taky, jdete po městě a říkáte si, Proboha holka, co to máš na sobě. Samozřejmě, každý má právo nosit to, co uzná zrovna za vhodné, ale jsou věci, které by si opravdu některé holky mohly odpustit.

1. Jako první musím označit něco, co mě opravdu šíleně vytáčí a trošku mi to hlava nebere.
    Protože holky, když si dáte tričko bez ramínek, tak to má taky nějaký účel, asi aby tam nebyli ramínka :)) A je jedno jestli jsou to ty "neviditelné" nebo normální. Halóóó holky, ony existují podprsenky bez ramínek, které taky drží, věřte mi :))


2. Jako druhý hřích se umístnilo něco podobného, jako 1, no posuďte sami, chápete to??


3. Na třetím místě se umístnily fake kabelky známých značek, na pardon, ale evidentně ne zrovna zámožných lidem. Nezlobte se nikdo na mě, ale sakra když vidím, že je nějaká ženská oblečená celá evidentně od Vietnamce, tak jí asi nikdo neuvěří, že má pravou značkovou kabelku. Tím pádem se to stává trapným a ubohým kouskem. Na trhu je tolik krásných kabelek, tak proč si kupovat fake????


4. Ponožky v balerínkách , tohle je taky něco otřesného. Ženy prosím Vás, na trhu jsou různé ponožky přímo do balerínek, krajkové, s mašličkama... vypadá to vkusně a hezky, tak proč si sakra musíte dávat do balerín normální ponožky? Proč???


5. Jako poslední hřích se umístnilo...tradáááá, čouhající spodní prádlo z kalhot. Opravdu to ženy není ani sexy, ani nic jiného, takže prosím Vás to jaké máte zrovna spodní prádlo máte vědět jen vy a váš přítel, ne každý kdo kolem vás projde :)



Nechci si tu hrát na druhé Módní peklo, jen jsem Vám chtěla ukázat, co je tabu pro mě. Nechci tím článkem nikoho urazit, ale někdy by se člověk měl nad sebou trošku zamyslet a až potom vyjít mezi lidi :)  

9 komentářů:

  1. súhlasím s každým bodom..inak, tá ženská na trojke fotke je celkovo desne oblečená. toľko rôznych štýlov naraz?!

    OdpovědětVymazat
  2. Kde kupuješ ty podprsenky bez ramínek? Mám jednu,ale nic moc,hrozně splácává prsa. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koupila jsem si jednu v obchodě Tezenis a nemůžu si ji vynachválit, mám ji rok a drží pořád perfektně a stála mě tuším 300,-Kč

      Vymazat
    2. Tam jsem byla párkrát a přišlo mi,že mají samý malinký,ale jakože fakt malinký. :D

      Vymazat
    3. Já nevím, já mám 75B, takže taky žádné melouny :D

      Vymazat
    4. Mám taky 75B,ale když jsem koukala,tak vše maličký. :D

      Vymazat
  3. Souhlasím se vším ;) lidé by se měli zamyslet a hlavně chlapi s jejich sandálama a ponožkama :D

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek. Já tyhle módní hříchy také nesnáším!! :D

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak já se vším souhlasím, ale ne s prvním bodem. Nosím klasicky podprsenky s průhlednými ramínky. Nepřijde mi, že by to bylo nějaké špatné, proč by se jinak ty ramínka vyráběly. Zatím jsem neobjevila žádnou fajn podprdu bez ramínek, který by mi držela. Párkrát jsem se o to pokusila, ale skončilo to tak, že jsem si celý den držela tričko, aby mi nevykoukly prsa. Ale co se mi nelíbí je, jak těm holčinám na obrázku leze půl podprdy ven. To pak průhledné ramínka ztrácí význam.
    Caatherine

    OdpovědětVymazat

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)