úterý 16. července 2013

Arizona zelený čaj s medem

Od té doby co sleduju na youtube Mcbarbie, jsem tenhle čaj hrozně chtěla zkusit, protože ta o něm básní v ne jednou videu. Navíc tahle příchuť je v úžasném sklu a přiznám se, že spíš jak o tu chuť mi šlo právě o tu láhev, kterou jsem si poté chtěla nechat jako vázičku. Jenže jsem nikde na tenhle ledový čaj nenarazila a ani jsem nepředpokládala, že bych ho někde sehnala, objednávat z internetu se mi to kvůli poštovnému opravdu nechtělo.

Co o něm píšou výrobci :
Ledový zelený čaj s příchutí medu od americké firmy AriZona, která je jedničkou na americkém trhu v oblasti ledových čajů.
- 100% přírodní prvotřídní čaj
- Čestvě uvařený, před samotným plněním
- Osvobozen od umělých barviv
- Žádná umělá dochucovadla
- Žádná umělá sladidla
- Žádné konzervanty
- Pasterizovaný a plněné ještě horké




A co o něm říkám já? Popravdě nevím jestli bych z něj byla stejně nadšená, kdyby byl balený v jiné láhvi, ale chutná mi moc. Určitě pokud na něj někde narazíte, tak ho zkuste. Příjemně osvěží a co je velké + , že je taky zdravý ne jako ostatní rádoby zelené čaje napr. od Nestea, které jak bylo dokázáno, jsou plné cukru.

Já na tenhle ledový čaj narazila v jedné kavárně v Brně, která se jmenuje Lavazza, najdete ji na začátku Náměstí Svobody. Tam mě ale stála 70,-Kč. S přítelem jedeme za 3 týdny do Chorvatska a tenhle čajík si určitě povezu sebou :)

( přineslo to sebou i tak trochu menší trapas. Objednala jsem si z lístku zelený čaj s medem, s tím, ýe si objednávám Arizonu, jaké pak bylo mé překvapení když mi číšník přinesl horký čaj :)) Tak jsem se mu omluvila a vysvětlila co vlastně chci. No a pak další trapas, když jsem se ptala jestli je láhev vratná a nebo si ji můžu nechat :D Přítel mi totiž řekl, že je vratná stejně tak jako láhev např. od Coca Coly :D )

Seženete ho také v obchůdku Candy Store, který také najdete v Brně. Tam stojí 55,-Kč a je jedno jestli ve skle a nebo v plechovce.



.

5 komentářů:

  1. už som o nom kdesi čitala a kde si naň narazila? :)

    http://aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. ja ho chcem veľmi skúsiť,len ja nie som na takéto čaje tak sa toho celkom obávam,ale vyzerajú lákavo :)) u nás som ho videla v dmke :)

    OdpovědětVymazat
  3. No já nevím...to si raději koupím kvalitní sypaný zelený čaj, sama si ho doma uvažím a dám do něj med :D a mám to o hodně levnější :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak urcite, i to je moznost :-) Ja ho ale chtela zkusit a kdyz si ho jednou za cas nekde dam,tak to zase tolik penezenku nezrujnuje

      Vymazat

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)