středa 10. července 2013

Takový malý nákup, který ale udělal velkou radost

Ahoj holky, dneska se s vámi musím podělit o radost, konečně jsem sehnala žabky, které jsem tak chtěla. Líbily se mi když je ukazovala Lucka z Xl módy a prostě jsem je musela mít.



No jo, jenže jsem je nemohla nikde sehnat, na internetu je jich sice plno, ale některé značky je prodávali za 1.500,-Kč a to se na mě opravdu nezlobte, ale takovou částku za žabky bych nedala. A tak jsem si je našla u firmy DANEA, 4 dny po odeslání objednávky jsem se ale nedočkala ani potvrzovacího mailu, tak jsem psala email já a paní mi sdělila, že žabky musí nejdřív najít, jestli je mají v některém z jejich obchodů ( nechápu proč nabízejí zboží o kterém neví jestli je dostupné), no nakonec je vůbec neměli a tak jsem hledala dál.
No a dneska jdeme s přítelem po městě kde jsou vietnamské tržiště a ono ejhle, moje žabky tam na mě čučeli a tak jsem si je dnes hrdě odnesla domů :))

Jak vidíte, mají typický holčičkovský vzhled, ale proto se mi taky líbí. Měli je ještě se stříbrným páskem, ale ty už se mi tak nelíbili a barvy byly 4, modré, bílé, tyhle nude a výrazné růžové. Ty už mi ale připadali opravdu takové vyloženě vietnamské.

Žabičky jsou celkem pohodlné i když na nějaké běhání po městě to určitě nebude. Mezi prsty mě netlačí, ale to asi záleží na tom jakou má kdo nohu, protože třeba moji sestru tlačí hodně.

Cena : 200,-Kč, takže nekupte to :)

Těším se až si je vezmu třeba na dovolenou, když si půjdeme s přítelem na něco dobrého.

Tak co líbí se Vám? A nebo Vám to příjde jako moc velký kýč? Pište svoje názory :)

Vaše Di

3 komentáře:

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)