pondělí 12. srpna 2013

Jak mi co chutnalo - Candy store

Tak jsem tu s článkem o tom jak mi co chutnalo z toho, co jsem si koupila v Brněnském Candy store. Předchozí článek jsem psala ještě před dovolenou, ale nestihla jsem ho zveřejnit no a teď už mám už i po dovolené, na které mimochodem bylo úžasně!! :)

Tak a teď už k věci.. Začnu asi nápoji od Arizony, jak už jsem psala koupila jsem si červené jablko, granátové jablko a meloun. Z těchto tří mi asi nejvíc zachutnal čaj s příchutí červeného jablka, ale asi, vlastně ne asi, ale určitě mi chutná nejvíc Arizona zelený čaj s medem, tomu se nevyrovná asi nic. A o to příjemnější pro mě je, že můžete tyhle čaje sehnat také v Tescu, takže určitě mrkněte :)


Dál jak víte jsem si koupila slané sušenky Gold fish originál, no a z tohoto jsem byla zklamaná. Chutnají tak jako nijak. Prostě obyčejná ani ne moc slaná sušenka. Nevím, třeba ty s příchutí sýra jsou lepší, ale tohle mě teda neohromilo. Ale mamince i tatínkovi chutnali a tak je slupli jako malinu, no alespoň že tak :))
 
 
 


 
 
Dál jsem si koupila Frappuccino vanilla a tak jsem z toho trošku rozpačitá. No chutnala dobře, to jako ne, že ne... Ale že bych si musela kupovat zrovna tohle za 80,-Kč a jezdit kvůli němu do Brna? Asi ne


Jako další tu máme preclíky Snyder´s s příchutí medu, cibule a  hořčice a tohle mi teda chutnalo moc. Příště pokud se do Candy store vydáme, si určitě koupíme ještě ty s příchutí sýra. Ale upozorňuju, že je to teda ohromně aromatické a ohromně tvrdé :D takže pokud zrovna nemáte dobré zuby, asi to nebude nic pro Vás :))

 
No a poslední věc jsme si koupili Doritos, mysleli jsme si, že si kupujeme to, co je nakreslené na obalu, ale ono chyba. Jsou to obyčejné brambůrky. Nenašla jsem fotografii těch co jsme měli my, jen tady tyhle. My měli s příchutí chilli, ale nedalo se to požít, opravdu ne. Přítel se radil s panem prodavačem a ten mu doporučil právě tyhle, že jsou jemně štiplavé. COŽE? Jemně štiplavé? Dala jsem si jednu a hořela mi pusa i krk. Fakt se to nedalo jíst, ani přítel to nemohl, takže putovali mé tetě, která miluje ostré jídla.


A to je vše, ale ještě jeden tip pro Vás..pokud máte rádi popcorn a nejraději máte sýrový, ale co jsou normálně k dostání pro vás nejsou až tolik sýrové jak by jste chtěli, zkuste tenhle. Já sýrový popcorn miluju a už si nekupuju jiný než tenhle. Seženete ho i v Hypernově a stojí myslím okolo 30,-Kč

A co bych chtěla ochutnat? Tady je malá ukázka





 

2 komentáře:

  1. No panečku takovejch dobrot :) Až z toho mám taky chuť na něco :D Beef Jerky bych také ráda ochutnala :) A pití od Arizony? No asi se pujdu podvat do Tesca a koupím si nějaké :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevedela som že sa dajú zohnať aj v Tescu! To je skvelé určite si ho pôjdem kúpiť :) A toľko dobrôt a noviniek!! Mňaam
    http://nalensworld.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)