středa 21. srpna 2013

Testování bělícího pera

Ahoj holky, nedáno jsem si koupila v obchodě Profimed Safe and white bělící pero na zuby. Já nemám nějak extra zažloutlé zuby, ale přece jen nejsou úplně bílé a tak jsem chtěla zkusit něco co by mi je vybělilo, protože na profesionální bělení jít nechci.
Když jsem byla mladší koupila jsem si ani nevím už od jaké značky bělící pásky, které jste si nalepili na zuby a museli jste to tam mít 20 minut. Po 5 minutách se mi už chtělo zvracet, protože ta pachuť těch pásků, byla vážně odporná a navíc to nemělo žádný efekt.
Po delší době jsem pak zkusila pastu Pearl Drops, která ale efekt měla, nebo takhle, já jsem ho neviděla, ale hodně lidí se mě ptalo, co používám za pastu, že mám tak bílé zuby, takže to nejspíš fungovalo.
Pak jsem ji ale musela přestat používat, protože jsem začala mít citlivé zuby, takže reakce na teplé a studené nápoje..brrr

No a teď už k tomu peru. Moje maminka šla známé kupovat do Profimedu bělící pero, protože z něj byla nadšená a rozdíl viděla už po 5 dnech!!! Tak chtěla další balení, maminka si ho tedy koupila taky a zrovna natrefila na akci 2+1 zdarma a tak mi ho darovala.

Pero neobsahuje peroxidy, takže je šetrné pro naše zuby a bylo vyvinuty Nizozemskými zubaři. Slibují bělejší zuby až o 7 odstínu za 2 týdny, takže to je opravdu výzva.

Co je výhoda, že je to opravdu jednoduché na použití, stačí otočit spodní částí pera, vyjede vám bělící gel a natřete ho na čisté, suché zuby. Počkáte 1 minutu a hotovo. Celý návod jsem Vám vyfotila.

Jsem na to opravdu zvědavá a těším se až ho vyzkouším. Určitě nafotím fotky před bělením a po, aby jste viděli rozdíl.





A co vy? Zkoušeli jste už nějaké produkty na bělení zubů?

7 komentářů:

  1. Tak to je bomba, taky bych potřebovala něco takovýho. Příroda mě (a celé mé rodině) nenadělila zrovna bílé zuby, takže by se to mohlo hodit :-)

    http://hedwica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda bych taky něco takového vyzkoušela, ale teda pořád mám obavy, že všechny tyto bělící přípravky ničí sklovinu. Aby pak z toho nebyly nějaké problémy třeba za pár let...nevím no..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak neni to nejidealnejsi,ale myslim,ze tohle je rozhodne setrnejsi,uvidime za 14 dni zda nebudu mit opet citlive zuby

      Vymazat
  3. Great post!

    http://lapetitetasse.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  4. Pravidelne te sleduji, ale neprispivam. Kazdopadne od ted budu muset chodit jeste casteji, abych neprosvihla recenzi :D Mam totiz nazloutle zuby, zdedene po rodicich jako zakladni barvu :// http://monbella.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)