úterý 9. dubna 2013

Cvičení s Jillian Michaels

 


Nevím jak vy holky, ale my už s přítelem plánujeme kam v létě pojedeme na dovolenou. Minulý rok jsme letěli do Bulharska a tento rok nakonec vyhrála typická dovolená u moře a to Chorvatsko. No jo, ale s dovolenou začínají i starosti.. No ano narážím na problém ukázat se po zimě v plavkách :)) Já mám sice štíhlou postavu, ale co přiberu, to se mi usazuje na břichu a zadek mám taky plný strií. No a tak jsem si řekla, že bych se sebou měla trošku něco udělat, ne zhubnout, ale tělo trošku zpevnit a tak jsem hledala na internetu nějaké cvičení, až jsem narazila na Jillian. Pokud ji neznáte, tak to určitě napravte. Přidám Vám se odkaz na jedno video, kde na lidi co cvičí, hrozně křičí, ale tím je nakopne k tomu, co by asi jinak vůbec nedokázali. http://www.youtube.com/watch?v=6hhzEBSGvtU.
Já se do cvičení pouštím ode dneška a taky si chci trošku upravit jídelníček, protože u mě převládají nezdravé jídla, sladkosti a hlavně nepravidelná strava. Prostě všechno úplně špatně!! Holt hřeším na to, že mám rychlý metabolismus a tak opravdu nemám problém s tím, že bych nějak markantně přibírala.

Jilian má různé druhy cvičení, na zpevnění břicha, zadku a nebo taky 30ti denní cvičící program, rozdělený do 3 levelů. Každý level tohoto cvičení má 20 minut a vy ho cvičíte po dobu 10ti dnů, pak přejdete k druhému levelu a ten opět cvičíte 10 dnů a pak třetí.

Celkově je tenhle program hodně úspěšný a já Vám sem dám pro inspiraci pár fotek




Nevím jak Vás, ale mě tohle namotivovalo dost na to, abych to zkusila. Tak do toho pojďte semnou ať se navzájem motivujeme. Pak Vám sem dám fotku před a po, ať posoudíte, zda je tam nějaký rozdíl :)

2 komentáře:

  1. Aj ja som už nad tým rozmýšľala a tuším prestanem rozmýšlať a radšej začnem konať :D Inak tiež mám najväčší problém s pravidelnou stravou.Tá u mňa nefunguje už vyše roka.Našťastie mi kilečka nestúpajú no bohužiaľ ani neklesajú .Dobrý článok ;)
    http://rianexxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Já cvičím 1 level a už 5 den :D minule sem cvičila 1 level 8 den a nějak sem to vzdala... ale te´d už to nevzdám :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)