pátek 12. dubna 2013

Essence Guerilla Gardening

Nová kolekce od essence, která by se u nás měla objevit někdy v květnu bude opět hodně podobná těm předešlým. I když je tu pár novinek jako gumičky do vlasů, které by něměli dělat přehyby na vlasech a nebo také tzv. mechový pudr na nehty.

Jinak bude kolekce obsahovat pudrové stíny na oči  ve třech odstínech a to světle šedé, zemité hnědé a zelené barvě.

Dál bude obsahovat ,,řasenku" na úpravu obočí a to ve dvou odstínech, světlejší pro blondýnky a tmavší pro brunetky

Barvu na rty s matným efektem také ve dvou odstínech, v zářivě růžové barvě a intenzivní červené barvě. Barvu na rty měla essence už v předešlé limitce, tak uvidíme jestli budou také tak chválené.
 Krémové tvářenky ( které mě asi nejvíc zaujaly) v krásných barvičkách růžové a červené ( odstíny jsou identické s barvamy na rty, budeme ladit holky :))
Následně bude obsahovat 4 laky na nehty, taktéž v krásných barvách
Další produkt, který mě osobně vůbec nezaujal, protože nejsem příznivce jakoby ,,chlupatých nehtů" je jakýsi vláknitý pudr. Měl by připomínat na nehtech mech.
Pudr nasypete na čerstvě nalakované nehty a rozetřete štětečkem, který je také obsahem v téhle kolekci. Bude ve dvou barevných variantách a to zelené a růžové.
Tohle je ten štěteček:
A poslední věcí jsou již zmiňované gumičky do vlasů
Líbí se Vám něco z téhle kolece?
 

4 komentáře:

  1. Zelené odstíny se mi moc líbí, takže asi něco pořídím.. akorát ty gumičky, stejné akorát neessence stojí na ebayi pár korun :D To zase s něčím přišli.

    OdpovědětVymazat
  2. No nic moc, včera jsem koukala na tu bla bla ze zemně Oz či jak se to jmenuje ta limitka a jak sjem byla nadšená z toho náhrdelníku tak ve skutečnosti se mi nelíbí. Acho...příjde mi, že to nějak flákají..

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm.je to pořád to stejné. Uvidím jak bude vypadat ta tvářenka a laky na nehty, ty si možná koupím, ale už mě to taky nebaví

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno to vypadá moc hezky :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)