pátek 12. dubna 2013

Nejlepší ,,natírač" :))

A to opravdu nepřeháním :) Je to můj TOP balzám na rty, který doporučuji opravdu každému ať už v zimě nebo v létě. Je to aloe vera lips od značky FOREVER. Obsahuje včelí vosk a jojobový olej a samozřejmě stabilizovaný gel aloe vera. Je úžasný pro někoho kdo trpí popraskanými rty, až třeba v takovém stádiu kdy rty opravdu bolí až krvácí + mému příteli pomáhá jako precence před opary, na které opravdu často trpěl, především v zimě, ale od té doby co má tenhle zázrak se mu opar nevytvořil.
Já ho používám i místo lesku na rty, už několikrát se mě kamarádka zeptala že mám krásně lesklé rty, jaký mám na sobě lesk. Vůně je moc příjemná a konzistence není tuhá, takže nemusíte desetkrát přetírat rty, aby Vám na nich něco ulpělo, právě naopak, hezky na rtech jakoby taje. Já ho používám večer jako masku, kdy nanesu větší množství a ráno mám rty krásně hladké a vláčné.
Ale tímto jeho účinky nekončí, dá se například použít při štípnutí hmyzem nebo na menší popáleniny. Já ho nosím sebou opravdu všude.
Bohužel se nedá koupit v obchodech, ale pouze na internetu, nebo u přímého prodejce Aloe Vera forever.
Můžete ho koupit za cenu 100,-Kč například na téhle stránce www.aloe-top.cz
Já už mám několikáté balení a už si budu objednávat další. U mě v kabelce, na nočním stolku i v lékárničce má místo jasné :)





A co vy? Znáte značku Forever? Jste s ní spokojení?

1 komentář:

  1. :) vďaka tebe a swapu som si ho obľúbila už aj ja. neviem, či je na prvom mieste, to asi nie, lebo občas mám z neho zvláštny pocit brnenia, ale inak je úžasný :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)