úterý 9. dubna 2013

Nové lásky

Opravdu miluju šperky, bižuterii, prostě všechny věci co se třpytí. Ne zase, že bych toho měla doma mraky, to ne, ale vždycky když vidím nějaký hezký šperk, špatně se mi odolává :) Nedávno jsem narazila na šperky od Betsey Johnson , na tyhle šperky jsou rozpoluplné názory. Někdo je z nich unešený a v někom představují tyhle šperky kýč. Uznávám, že některé věci jsou trošku přehnané, ale má kousky, které jsou opravdu decentní a nádherné.
 
 
 
Hledala jsem kde se dají u nás tyhle šperky koupit, až jsem narazila na facebookové stránky, kde se dají tyhle skvosty objednat. Já už na svoji objednávku nedočkavě čekám a jsem opravdu hodně zvědavá jak mi to budou náušničky slušet :)) Jsou to srdíčka s tygrovaným vzorem v růžové barvě, se zlatým zapínáním. Sice zlaté šperky nenosím, ale asi opravdu začnu. Na léto budou prostě skvělé
 
 

Další šperky do kterých jsem se zamilovala jsou Pandora náramky, už jen ten nápad, že si zvláštní příležitosti jako svatba, narození miminka můžete dokumentovat korálkama, je prostě skvělá.
Jediné co mě ještě drží zpátky je samozřejmě cena, jeden korálek/ přívěšek stojí od 600,-Kč - 2.500,-Kč, což je docela hodně, takže čekám jestli mi ho přítel koupí k narozeninám, protože sama si pro něj prostě nepůjdu.
 
Samozřejmě můžete sehnat levné napodobeniny těchto šperků, ale já je nemíním podporovat, takže buď si koupím originál a nebo holt budu jen kolem tohoto obchůdku chodit a slintat :))
http://www.pandora.net/cs-cz/
 
Líbí se Vám tyhle šperky?

3 komentáře:

  1. Ahoj, tyhle věci nedoporučuji od českých přeprodavačů (možná ale máš návrh na článek od nich, ověř si je!), prodávají zboží zakoupené na ebay za pár desetin dolaru. Vše výše uvedené tam seženeš za ceny od 0,01dolaru a obvykle stojí na konci max. 2 dolary. Kup ted pak 99centů.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten poslední náramek je boží :-) Ale cena podle mě prostě neodpovídá, ale nádherný je!:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Snad se ho jednou dočkám, i když vytvořený podle sebe

    OdpovědětVymazat

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)