středa 10. dubna 2013

Oblíbené vůně

Mám tady pro Vás celkem tři mé oblíbené vůně, byla bych moc ráda, kdyby jste mi napsaly zda některou z nich také používáte a třeba jaké vůně se líbí Vám


Mojí nejoblíbenější vůní je momentálně Chloé Love, je to krásná pudrová vůně plná ženskosti, moje sestra má verzi Chloé lova florale a ta je taky moc hezká, ale ta už je vyloženě pudrovka, taková sladší. Mě ji koupil přítel k Vánocům a vždycky se nemůžu dočkat až někam půjdeme a já se s ní navoním :)




Jako dalšího favorita tu mám Lady milion od Paco Rabanne, voněla jsem se jí předšlý celý minulý rok, je to Malinovo-medová výrazná vůně doplňená gardénií a pomerančovým květem, moc mi voní, no bohužel na mě moc dlouho nevydrží, nebo alespoň já ji na sobě již necítím. Sice se říká, že parfém, který Vám 100% sedne by jste na sobě cítit neměli, ale mě je příjemnější když tu vůni cítím i já sama. Ale zase na jiných údajně vydrží hodiny a hodiny. holt to chce vyzkoušet, mě ale voní moc.




A jako další tu mám úžasnou, úžasnou vůni od Gucci Premiere, je výrazná a dlouho vydrží. Flakónek je moc hezký, jen je trošku těžký, ale to snad nikomu překážet nebude. Rozhodně zkuste pokud budete v parfumerii :)




 
Momentálně mám ale zálusk na parfém Just Cavalli, který voní prostě úúžasně, stejně když Vám tu vůni popíšu nic si z toho nevezmete, ale určitě ji někde v parfumerii ovonějte :)



A jako poslední tu mám tip pro Všechny maminky, je to vůně od Bvlgari. Má úžasnou lahvičku a voní opravdu jako miminko. Používala ho moje teta, když otěhotněla a já jsem se z té vůně mohla zbláznit. Jsou na ni rozpoluplné názory, no mě opravdu voní moc. A myslím, že je i hezkým dárkem pro budoucí maminku :)



 
A jaká je vaše oblíbená vůně?

1 komentář:

  1. tá bvlgari je naozaj krásna :) nevoňala som ju teda, ale je to rozkošné a nápadité. moja obľúbená je lanvin- marry me alebo eclat...vlastne všetky od lanvina

    OdpovědětVymazat

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)