pátek 30. srpna 2013

Podzimní dekorace

No jo, už je to tady, končí prázdniny a pomalu se nám blíží podzim. Nevím jak vy, ale já mám podzim ráda, miluju procházky s přítelem, kdy na stromech listí hraje všemi barvami nebo vykrajujeme z dýní strašáky a sušíme dýňová semínka.. Opravdu mám tenhle čas ráda, i když mi bude léto chybět.


Taky ráda tvořím různé kravinky do domu a tento rok mám v plánu si udělat do ložnice svícínky právě s podzimním motivem,  určitě bude článek, pokud se mi výroba povede.

Upřímně závidím zemím kde slaví Halloween, strašně se mi tenhle svátek líbí a je mi líto, že u nás nic podobného není. Strašně by mě bavilo vyzdobit dům, za něco se převléct a čekat až děti příjdou v kostýmech. No co se dá dělat, alespoň se vždy dívám na youtuberky kde ukazují jak ony si zdobí dům a taky líčení na tento svátek.


A teď k dekoraci... Jak vidíte na obrázku, vůbec se nemusí jednat o složité DIY nápady, stačí svíčka, celá skořice a voňavá a oku lahodící dekorace je na světě.


Nebo si stačí udělat hezkou procházku, nasbírat pár žaludů, nebo třeba šípky, kaštany a dát je do nádoby se svíčkou, hned máme krásnou dekoraci.

Svícen, který budu vyrábět, bude sice o něco složitější, ale zase i zábavnější (doufám) tak se budu těšit, že si ho vyrobíte spolu semnou.

A co vy? Máte rádi podzim?

3 komentáře:

  1. Na dekorace se nechystám...i když...no možná bych mohla, alespoň jednu :D I když žádné zpříjemňování nepotřebuji, podzim miluji takový jaký je:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tie dekorácie sú veľmi pekné :) a pozývam ťa na moju giveaway
    lenusmev.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prepáč pomýlila som sa v stránke, je to : lenusmev.blogspot.sk

      Vymazat

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)