pondělí 25. listopadu 2013

Rtěnka Milani

Ahoj holky, tak konečně jsem tu s článkem. Dnes to bude jen kratičký článek o rtěnce Milani, kterou jsem si koupila u Petry lovely hair. Bohužel Vám nemůžu ukázat swatche, jelikož rtěnky mám jako dárek pro maminku a sestru. Dnes Vám ukážu jen jednu, protože tu druhou jsem prostě nestihla vyfotit. Respektive stihla, ale světlo mi natolik klamalo skutečnou barvu rtěnky, že si ji musím vzít do práce a vyfotit ji tam, protože jinak je mizivá šance, že Vám ji vůbec ukážu.

Rtěnku Milani jsem chtěla koupit hned jak dala Petra na svůj blog všechny reálné odstíny rtěnek a rozhodla jsem se, že ji prostě musím sestřičce koupit. Dnes to ale nebude jen o samotné rtěnce, ale i o tom jak jsem s nákupem u Petry spokojená.

Jelikož nemůžu napsat jaká rtěnka je, jakou má konzistenci, ukážu Vám tedy alespoň obal a samotný odstíny. Sestra má ráda spíše nevýrazné odstíny rtěnek a proto pro mě byla jasná volba odstín 26 Nude créme a mamince, která má naopak ráda výrazné rtěnky, jsem objednala odstín 15 Hot pink rage, který vypadá úžasně ( foto zítra)





Co bych ale chtěla napsat je, že nejsem úplně spokojená s tím jak mi rtěnka přišla. Nechci být hnidopich, ale myslím si, že když si  cokoli kupujete, mělo by to být v naprostém pořádku. Což se ale nestalo. Nevím jestli mi dáte za pravdu, ale dám Vám sem fotky, aby jste viděly, co přesně se mi nelíbilo.

Na první fotce si myslím jde hezky vidět jak je ochranný bílý plast rtěnky špinavý. Není to nic strašného, ale přece jen chci to dát jako dárek.

 
Na této fotce si nejsem jistá jestli půjde jasně vidět to, co se snažím ukázat a to, otisk na rtěnce. Nevím od čeho, jestli je rtěnka špatně usazená a proto se ,,odírá,, nebo je to prst, což ale pochybuju.
 
 
No a poslední fotka, kde jde vidět, jak je ten spodní bílý obal opatlaný. Není to zevnitř, jak by se mohlo zdát, ale z venku.
 
 
Myslím si, že většina z Vás nad tím mávne rukou, ale já mám holt ve zvyku a myslím si, že by to tak mělo být u každého, že když něco někomu darujete, mělo by to být nové a tudíž v perfektním stavu. Tohle mi ale v perfektním stavu nepřipadá.
 
 Petru jsem o tom samozřejmě informovala, poslala jí fotky, ale Petra mi psala, že nic na rtěnce nevidí, že je naprosto v pořádku a že to takhle má být. Posílala jsem jí stejné fotky jako dávám sem.
 
 Napsala mi ať navrhnu nějaké řešení, ale že ona nevidí nic, co by bylo na rtěnce špatně. Tak jsem si připadala jak blázen a rozhodla se to nechat tak. Co musím ale napsat, že Petra byla v emailech milá a ochotná, ale prostě nechápala na co si stěžuju. Tak proto dávám tyhle fotky sem. A byla bych ráda, kdyby jste mi napsaly co si o tom myslíte vy. Jestli jsem podle Vás blázen a taky tam nic nevidíte :)) Ještě bych chtěla podotknout, že i druhá rtěnka je naprosto stejně opatlaná jako tahle.
 
 
Jinak rtěnky byly dodány bleskově, hned druhý den po odeslání platby, takže opravdu velká spokojenost. Cena rtěnky cca 125,-Kč
 
Jsem zvědavá co mi na to napíšete, budu se těšit na komentáře.
 
Mějte se krásně :)
 

2 komentáře:

  1. Přijde mi to naprosto v pohodě, takhle vypadá 90% nových věcí. Navíc to může být už z továrny (což tak i vypadá) nebo přepravou... Většina mých rtěnek je černá uvnitř, tak nemůžu poměřit. Jako asi bych si toho všimla, ale mávla rukou a svedla to na kodrcání při dopravě (přeci jen vycpat vnitřek rtěnky nejde).

    OdpovědětVymazat

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)