čtvrtek 14. března 2013

Sprchové gely od Baley

Nedávno jsme byli s rodinou na horách na Slovensku a já jsem se vydala omrknout zdejší DM drogerii. Nic zajímavého z oblasti dekorativní kosmetiky neměli, tak jsem si alespoň koupila 2 sprochové gely od Baley. Oba z téhle limitované edice určitě znáte, já předtím zkoušela ovonět pouze ten s vůní fíků a čokolády, ale nijak mě nenadchla, ba dokonce mi až tenhle sprcháč smrděl. U nás totiž měli k dostání jen ten. Ve Slovenském DM ale měli i ten s vůní mandlí a třešně a ten mi naopak voněl moc.

Když si k němu přičuchnu cítím jak mandle tak i ty třešně a není to taková ta chemická vůně, ale opravdu příjemná sladká vůně mandlí, třešně jsou cítit v pozadí.
Co mi ale na tomhle sprcháči vadí je, že opravdu nádherně sice voní v obale, stejně tak když se s ním myjete, ale po koupeli je vůně pryč. A to je opravdu velká škoda!

Další sprchový gel od Baley jsem si koupila z kolekce YOUNG a tenhle je s vůní kandovaného jablka. Je to sladká, ale moc příjemná vůně, taková až taková svěží. Zatím jsem se s ním sprchovat nezkoušela, ale předpokládám, že s vůní na těle, na tom bude stejně jako ten předešlý. Každopádně mi voní moc a líbí se mi obal :)

Oba stály 0,99 EURO, takže cena opravdu krásná. Pokud na ten mandlový narazím někde u nás, určitě si ho koupím znova, i když ne jako sprchový gel, ale jako pěnu do koupele, protože tu totiž provoní báječně :)

2 komentáře:

  1. Tyhle sprcháče jsou super, opravdu krásně voní a cena je více než lákavá:)

    OdpovědětVymazat
  2. Chtělas slyšet názor na blog. Podle mě je fajn, jen bych zmenšila písmo u článků :) ale celkově se mi líbí. Přidávám si tě a doufám v další vydařené články :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)