úterý 2. dubna 2013

První dubnové nákupy

Jelikož jsme nebyli na Velikonoce doma a navíc jsme slavili s přítelem tří leté výročí, udělali jsme si výlet a přítel mi tam koupil pár drobnůstek, které bych Vám dnes ráda ukázala.


Byli jsme v Rossmanu v Brně a i když jsem to nečekala už byli v regálu naskladněné Color whisper od Maybelline. Od Ordinarylife jsem už věděla, že ,,naše" color whisper nemají na obalu ten hezký nápis a navíc máme jen 10 odstínů, které jsou ale očíslované jinak než v zahraničí.
Opravdu mě to zklamalo, ale co se dá dělat, můžeme být rády, že se sem dostaly vůbec nějaké odstíny. Mě se líbil odstín 620, je to hezká nude barva, ale jelikož už mám podobný odstín od Revlonu, tak jsem sáhla po odstínu 130, což je taková růžovo-oranžová barvička.

Co mě ale opravdu namíchlo bylo, že u nás
prostě nejsou testery těchto rtěnek, takže si samozřejmě nemůžete vyzkoušet.. i když pár rtěnek už bylo dost opatlaných a na jedné dokonce byla silně vyznačená rýha, jak ji někdo nešetrně otevíral. Chtěla jsem se zeptat prodavačky, proč nejsou testery, ale ta vypadala tak neochotně, že bych se asi se zlou potázala.
K rtěnce byla zdarma rtěnka od Maybelline, tak asi to mě i nalákalo k tomu, abych si tuhle bálzámo-rtěnku koupila, protože jsem ji chtěla vyzkoušet od té doby, co ji chválila Petralovelyhair.
Barvička rtěnky je v obalu sytá, ale jak vidíte na fotkách bavička na rtech tolik sytá není, což třeba mě vyhovuje. Stála mě 139,-Kč
( Jinak v Rossmanu mají teď 30% slevu na veškeré výrobky od Dermacol, tak určitě mrkněte )














Dál tam měli nové limitky od Essence a Catrice Floral Grunge.Původně jsem chtěla od obou značek tvářenky, ale nakonec jsem odešla s lakem na nehty od Essence v odstínu 01 Be flowerful, je to krásná meruňková barvička. Sice s laky od Essence nemám moc dobrou zkušenost, všechny se mi začaly hned loupat, ale doufám, že s tímhle lakem budu spokojená, protože se mi ta barvička opravdu líbí a na jaro/léto je jako dělaná. Lak stál 49,-Kč


















A poslední věc z kosmetiky jsem si koupila z Douglasu jejich BB cream. Sice jsem si říkala, že už si žádný bb krém z drogerek nebo parfumerie nekoupím a radši investuji do těch pravých asijských, ale tenhle se mi opravdu líbil jak konzistencí, tak barvou a navíc stál jen 149,-Kč, mají ho ve dvou odstínech, já ho mám v tom světlejším 01 nude, má 50ml a SPF 15, což sice není nijak ohromující, ale na takové to jarní sluníčko ( i když my u nás stále máme ještě sníh :) ) to stačí. Uvidím až ho vyzkouším jestli mi bude sedět, to Vám dám vědět až ho trošku otestuji, ale doufám, že nebudu zklamaná.
Chtěla jsem si totiž koupit nějaký nový make-up jelikož ten od Rimmel mi včera došel, ale nějak jsem nenašla žádný který by mi opravdu sedl barvou a tak jsem nakonec zvolila tento bb krém.
 


Z těch nekosmetických věcí jsem si pořídila nový šátek , který jsem koupila v Ann Cristine, původně jsem chtěla šátek v  barvě mint, ale jelikož mi rodiče koupili k Vánocům kabelku v hnědé barvě z Guessu, ale neměla jsem k ní nic co by mi s ní ladilo, tak je zavřená ve skříni. Ale dnes jsem právě narazila na tenhle šátek, který se mi k ní skvěle hodí a tak jsem si nakonec koupila tento a konečně ji vyvětrám :)



Další věc jsem si koupila v Reserved a to růžovou body košily na knoflíčky. Šla jsem se na ni dívat asi 3x a pořád jsem nevěděla jestli si ji mám vzít, protože jsem žádnou body košily ještě neměla a tak jsem nevěděla jestli mi to nebude vadit. No přítel to vyřešil za mne a když jsem se převlíkala v kabince zpět do svého oblečení, přítel tu košily vzal a zaplatil. No a tak je moje :)) Máte taky některá takovou košily, nevadí Vám to v rozkroku? :))


 
Třetí věcí jsou tyhle jeany z Orsay, hrozně se mi líbila ta barvička, jsou to klasické skinny a mají celkem bokový střih, ale to mi nevadilo. Jen kdyby měli moje číslo, že jo.. měli jen 34 a 38, ,34 jsem sice natáhla po stehna, ale bohužel mi chybělo asi 5cm abych je dopla :D a 38 mi zase byli volné. Tak jsem z toho byla rozladěná, sice jsem si zkoušela ještě ty samé v žluté a takové meruňkové, ale nebylo to ono. Ale to bych nesměla mít to moje zlatíčko sebou ( přítel) domluvil mi u prodavačky ( opět když jsem se převlíkala) jestli by nezavolala do jiné prodejny, jestli je tam ještě ty modré nemají v 36 a ono jupííí měli je a tak jsem si pro ně vesele jela, co na tom, že mě trošku tlačí ( pssst), já se s tím nějak poperu a snad to břicho trošku zpevním, protože mi ten špíček nějak začíná vadit :))
 


Pokud Vás něco zaujalo jsem moc ráda, že jsem Vám dala inspiraci :) A co jste si vy koupily nového?

3 komentáře:

  1. Moc pěkné věci! Hlavně se mi líbí ty jeany :) asi pro ně zajdu taky.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju za odkaz na blog. Máš krásný banner!
    A Whisper mám stejnou, zítra o ní zveřejním článek...jsem z ní dost rozčarovaná.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Všem za komentáře mířené k tématu a to ať už negativní tak pozitivní :)